Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

de Andra_Constantinescu in Retete Delikat, 27 Iun 2018 | 4830 vizualizari

 

Am pregatit o rulada din carne de porc umpluta cu sunca presata si cas afumat. Am folosit "Condimente pentru porc" de la Delikat. Boiaua de ardei dulce, rozmarinul, usturoiul si maghiranul sunt doar cateva dintre ingredientele din reteta special conceputa pentru condimentarea carnii de porc care au dat un gust deosebit ruladei mele.
Recomand noul produs "Condimente pentru porc" de la Delikat cu ingrediente de calitate, 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschi de porc (750 g)
  • sare
  • 1 plic de condimente pentru porc de la Delikat
  • 130 g sunca presata de porc
  • 120 g cas afumat ras
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele pentru porc de la Delikat. Se asaza sunca presata pe ea, apoi se presara casul afumat si se ruleaza. Se introduc scobitori pe margini pentru ca rulada sa nu se desfaca.

Se pune intr-o tava unsa cu ulei si se adauga apa.

Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa. Spre final, in ultimele 5-10 minute, se indeparteaza folia de aluminiu pentru ca rulada de porc sa prinda o crusta frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor